Feest en nog eens feest…

Vandaag is het 27 juni, 42 jaar geleden werd ik geboren. En in het afgelopen jaar heb ik bij me zelf mogen ontdekken waar ik mijn verkregen talenten en kwaliteiten nog meer tot uiting kan laten komen….als NieuweTijdsCoach! Ik wil mensen inspireren en begeleiden om zelf stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben ontzettend blij, supertrots en dankbaar dat ik een nieuwe kijk heb ontdekt op mijn Nieuwe Tijd. Wat een feest!

Mijn eigen coachpraktijk “Nieuwetijdscoach Marco Rongen” heeft inmiddels het licht gezien. En ook mijn nieuwe website www.denieuwetijdscoach.nu is alweer twee weken in de lucht en heb ik vele mooie reacties mogen ontvangen. Dankjewel lieve mensen!

 

 

En ja, er is nog iets te vieren. Gisteren heb ik namelijk mijn certificaat tot TMA Professional in ontvangst mogen nemen. En ook dat is wat mij betreft een feestje waard…
TMA is de afkorting van Talenten en Motivatie Analyse en brengt 22 drijfveren en 44 talenten van jou uitgebreid in kaart. Ook wordt inzicht verkregen in de ontwikkelbaarheid van 53 competenties én de voor jou best passende werkomgeving. Een TMA analyse kan jou dus helpen om een nieuw loopbaanperspectief te ontdekken.

Heb jij het gevoel:
⦁ dat er meer in je zit, maar vind je het lastig om te ontdekken wat dat dan is?
⦁ dat je op je werk onvoldoende tot je recht komt en eigenlijk iets anders wilt, maar niet weet hoe dat aan te pakken?

Misschien is dan NU het moment aangebroken om jezelf een feestje te gunnen door met een nieuwe kijk jouw nieuwe tijd in te gaan…

Nieuwsgierig geworden? Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website www.denieuwetijdscoach.nu. En voel je vooral welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik luister graag naar jouw verhaal!