Mijn Waarde, mijn Drive, mijn Toekomst

Voordat je verder leest, bekijk eerst even dit animatiefilmpje.

Herkenbaar voor jou?

Gun jezelf dan een nieuwe heldere kijk op jouw loopbaanmogelijkheden met behulp van het loopbaantraject “Mijn Waarde, mijn Drive, mijn Toekomst”.

Een kortdurend maar uiterst effectief traject gebaseerd op de Talenten Motivatie Analyse (TMA)*. Mensen functioneren het best, leren het snelst en zijn het meest betrokken en succesvol als ze werk doen dat het dichtst bij hun ware aard ligt: hun drijfveren, talenten en competenties! Dit is de visie van de TMA-methode.

Met het loopbaantraject “Mijn Waarde, mijn Drive, mijn Toekomst” brengen we jouw drijfveren en talenten uitgebreid in kaart. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van veel verschillende competenties én de voor jou best passende werkomgeving. Hiermee ontstaat voor jou een nieuw en verhelderend perspectief op je loopbaan. Iets waarmee je verder kunt en je in staat stelt om vanuit meer zelfvertrouwen nieuwe bewuste keuzes te maken voor je werktoekomst.

Klik hier voor meer informatie over dit mooie traject!

* Benieuwd naar hoe een TMA-rapportage eruit ziet? Laat dan hieronder je contactgegevens achter, dan stuur ik je een voorbeeldrapportage toe.

TMA aanvraag