Skip to main content

Recensies

Hieronder een greep uit de recensies die ik na afronding van een coachtraject van mensen heb mogen ontvangen:

Marco heeft mij in laten zien dat ik vanuit mijn gevoel mag handelen. Dat was voor mij een eyeopener. Ik was zo gewend om vanuit mijn hoofd te denken en te handelen. Ik heb daardoor het inzicht gekregen in dat het gedrag dat ik nu laat zien, niet altijd is wie ik wezenlijk diep van binnen ben. Het gaf mij ook wel een bevestiging op wat ik altijd al zo ervaren heb. Dit alles was erg helpend in mijn loopbaankeuze. Ik denk dat de TMA meer door werkgevers toegepast mag worden. Ook om na te gaan of medewerkers nog wel in hun kracht staan. Zowel voor werkgever als werknemer is dat alleen maar helpend. Ik raad het iedereen aan.

“Marco is een zeer open en vertrouwelijk persoon waarbij je je snel op het gemak voelt. Ook is hij een hele fijne gesprekspartner die met zijn vakkennis en ervaring het juiste coachtraject kan bepalen.  Het heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en geleerd om meer vanuit m’n gevoel de keuzes te maken die goed zijn voor mij”

Ik heb het coachtraject als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn om met mezelf aan de slag te gaan en te ontdekken waar je echt energie van krijgt. Meer vanuit gevoel te leren kijken naar jezelf, het leven en je werk. Het geeft hierdoor meer inzicht, vreugde, rust en kalmte. Top! Dankjewel! Ik vond je een erg prettige coach, ga vooral zo door en blijf coachen op deze manier. Daar kun je veel mensen mee verder helpen!”

“Ik vond het een zeer fijn gesprek met Marco, hij luisterde naar mijn verhaal, en pakte daar precies de dingen uit waar ik moeite mee heb, tipte die aan en liet mij daarmee aan de slag gaan, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg in mijn negatieve gedachten en mijn uitstel gedrag”

Marco is een warme toegankelijke persoonlijkheid. Zeer professioneel en kundig als coach. Ik was verrast door de diverse testen en oefeningen. Veel waardevolle inzichten in mijzelf gekregen met daarbij de juiste begeleiding en toelichting van Marco. Het helpt mij om gerichte keuzes te gaan maken in mijn loopbaan en iets te gaan doen wat echt bij mij past en waar ik plezier in ga hebben”. 

“Marco daagt je uit om over dingen te denken waar je eerder nooit bij stilgestaan hebt en meer vanuit gevoel te handelen. Marco is een fijne gesprekspartner en het voelt meteen erg open en vertrouwd. Hij stelt doortastende vragen zonder daar een oordeel over te hebben. Ik heb persoonlijk erg veel aan dit traject gehad omdat ik me veel bewuster ben geworden van wat mij nu écht gelukkig maakt en hoe ik in elkaar zit. Ook op het gebied van werk weet ik nu, door middel van de TMA-analyse, waar mijn sterke punten en talenten liggen en welke beroepsfuncties bij mij passen, zodat ik me daarop kan gaan focussen. Hartelijk bedankt Marco en ik wens je veel succes met jouw praktijk in de toekomst”.

“Marco is een fijne gesprekspartner die je ruimte en vertrouwen geeft. Hij motiveert en helpt vooruit. De coaching heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven”.

“Marco is een prettig persoon in de omgang. Ik voelde me snel bij hem op mijn gemak. Hij laat je in je waarde en heeft geen oordeel. De coaching heeft gezorgd  dat ik me bewuster ben geworden van mezelf en daardoor beter keuzes kan maken die goed voor mij zijn. Marco nogmaals bedankt voor de  fijne gesprekken”.  

“Bij Marco voel je je meteen op je gemak. Hij stelt de juiste vragen en na afloop van de gesprekken ga je met energie, hernieuwd zelfvertrouwen en met een glimlach terug naar huis”.

“Marco is een heel plezierige en deskundige coach waar je je direct bij op je gemak voelt. Hij creëert een open en veilige sfeer waar je je vrij voelt om ook over diepere gevoelens te praten. De gesprekken hebben mij meer inzicht in mijzelf gegeven en mij handvatten aangereikt om verder mee te kunnen”.

“Ik was op zoek naar verdieping van mijn functie als projectleider. Met name het leidinggeven aan een projectgroep en het meenemen van mensen en organisaties in concrete plannen zag ik daarbij als mijn ontwikkelpunten. Door de gesprekken met Marco heb ik meer inzicht gekregen in de manier hoe ik op anderen overkom. We hebben aan de hand van een aantal beproefde technieken bekeken op welke vlakken mijn ontwikkelingskansen zaten en op welke wijze ik hiermee aan de slag kan gaan. Door de gesprekken met Marco ben ik me bewuster geworden van mijn eigen handelen. Ik zie ook het effect van mijn gewijzigde (bewuste) manier van communiceren op de werkvreugde. Daarnaast zit ook ikzelf veel relaxter in mijn functie. Marco heb ik tijdens de sessies ervaren als rustig, betrouwbaar, begrijpend, waarbij hij steeds oog heeft gehouden voor het oorspronkelijke doel. 

“Een zeer prettige en nuttige ervaring en ik zal zeker vaker van Marco’s diensten gebruik maken voor eventuele verdere ontwikkelpunten en/of toekomstige uitdagingen”.

“In augustus merkte ik dat ik hulp nodig had bij het vinden van een uitdaging die echt bij me past en waar ik gelukkig van word. Mijn doel was snel antwoorden krijgen. Marco heeft mij duidelijk gemaakt dat dit tijd nodig heeft. Tijd om jezelf te leren kennen en te leren luisteren naar je gevoel. Dan pas kun je er achter komen wat je echt wil. De inhoud van de gesprekken, de opdrachten en de manier van vragen heb ik als zeer prettig ervaren. Marco luistert goed, vat gesprekken samen en is duidelijk wat er van je wordt verwacht.

Door de coaching heb ik voldoende handvatten gekregen om mijn gevoel te gaan volgen en iets gaan te doen wat echt bij me past. Met de juiste coaching heeft Marco het voor elkaar gekregen dat ik keuzes ga maken vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd. Bedankt en heel veel succes met de verdere coaching trajecten”.

“Ik was bijna 20 jaar werkzaam bij dezelfde werkgever en kwam op het punt dat ik mezelf begon af te vragen: wil ik dit werk nog heel lang blijven doen of wil ik nog eens een switch maken? Maar ja, wat zou ik dan eigenlijk graag willen? Welke functie, welke branche spreekt me aan? Ik kwam zelf niet tot het antwoord op die vraag en op het juiste moment kwam ik bij coach Marco terecht. Door middel van diverse opdrachten kwam ik tot inzichten in wie ik ben en waar mijn kwaliteiten (maar ook mijn valkuilen!) liggen. Marco is een fijne gesprekspartner om mee te sparren, met een open en vriendelijke uitstraling. De uitkomst van de coaching is dat ik helder heb welke koers ik ga varen en daar ben ik Marco zeer erkentelijk voor!”

Het was bijzonder prettig om met behulp van jouw coaching in een nog hoger geluksgevoel terecht te komen. Kleine dingen kunnen al veel veranderen. Geluk zit in een klein hoekje, je moet alleen het hoekje zien te vinden……Ik kan iedereen aanraden om een coachtraject met jou aan te gaan. Schaamte is absoluut niet nodig. Door open te zijn naar jezelf wordt het leven alleen maar nog mooier! Super bedankt voor jouw inzet en toewijding!!”