Skip to main content

Anderen over mij

Recensies van enkele mensen die bij mij een coachtraject hebben gevolgd:

“Een paar maanden geleden heb ik enkele gesprekken met Marco gevoerd. Ik was op zoek naar verdieping van mijn functie als projectleider. Met name het leidinggeven aan een projectgroep en het meenemen van mensen en organisaties in concrete plannen zag ik daarbij als mijn ontwikkelpunten.

Door de gesprekken met Marco heb ik meer inzicht gekregen in de manier hoe ik op anderen overkom. We hebben aan de hand van een aantal beproefde technieken bekeken op welke vlakken mijn ontwikkelingskansen zaten en op welke wijze ik hiermee aan de slag kan gaan.

Inmiddels ben ik weer enkele maanden verder en kan ik concluderen dat ik door de gesprekken met Marco me bewuster ben geworden van mijn eigen handelen. Ik zie ook het effect van mijn gewijzigde (bewuste) manier van communiceren op de werkvreugde. Daarnaast zit ook ikzelf veel relaxter in mijn functie. Marco heb ik tijdens de sessies ervaren als rustig, betrouwbaar, begrijpend, waarbij hij steeds oog heeft gehouden voor het oorspronkelijke doel. Dit doel is overigens ook samen met Marco geformuleerd tijdens de start van de coaching.

Kortom voor mij een zeer prettige en nuttige ervaring en ik zal zeker vaker van Marco’s diensten gebruik maken voor eventuele verdere ontwikkelpunten en/of toekomstige uitdagingen”.

——————–

“Marco is een heel plezierige en deskundige coach waar je je direct bij op je gemak voelt. Hij creëert een open en veilige sfeer waar je je vrij voelt om ook over diepere gevoelens te praten. De gesprekken hebben mij meer inzicht in mijzelf gegeven en mij handvatten aangereikt om verder mee te kunnen”.

——————– 

 “Ik was bijna 20 jaar werkzaam bij dezelfde werkgever en kwam op het punt dat ik mezelf begon af te vragen: wil ik dit werk nog heel lang blijven doen of wil ik nog eens een switch maken? Maar ja, wat zou ik dan eigenlijk graag willen? Welke functie, welke branche spreekt me aan? Ik kwam zelf niet tot het antwoord op die vraag en op het juiste moment kwam ik bij coach Marco terecht. Door middel van diverse opdrachten kwam ik tot inzichten in wie ik ben en waar mijn kwaliteiten (maar ook mijn valkuilen!) liggen. Marco is een fijne gesprekspartner om mee te sparren, met een open en vriendelijke uitstraling. De uitkomst van de coaching is dat ik helder heb welke koers ik ga varen en daar ben ik Marco zeer erkentelijk voor!”

——————–

“Marco is een prettig persoon in de omgang. Ik voelde me snel bij hem op mijn gemak. Hij laat je in je waarde en heeft geen oordeel. De coaching heeft gezorgd  dat ik me bewuster ben geworden van mezelf en daardoor beter keuzes kan maken die goed voor mij zijn. Marco nogmaals bedankt voor de  fijne gesprekken”.  

———————

 Het was bijzonder prettig om met behulp van jouw coaching in een nog hoger geluksgevoel terecht te komen. Kleine dingen kunnen al veel veranderen. Geluk zit in een klein hoekje, je moet alleen het hoekje zien te vinden……Ik kan iedereen aanraden om een coachtraject met jou aan te gaan. Schaamte is absoluut niet nodig. Door open te zijn naar jezelf wordt het leven alleen maar nog mooier! Super bedankt voor jouw inzet en toewijding!!”

———————

“Bij Marco voel je je meteen op je gemak. Hij stelt de juiste vragen en na afloop van de gesprekken ga je met energie, hernieuwd zelfvertrouwen en met een glimlach terug naar huis”.

———————

“In augustus merkte ik dat ik hulp nodig had bij het vinden van een uitdaging die echt bij me past en waar ik gelukkig van word. Ik wist dat Marco nog niet zo lang geleden begonnen was als coach. Ik kende een aantal coaches die al wat langer bezig waren en coaches die door anderen werden aanbevolen. Marco plaatste een aantal berichten op Facebook die mij zo aanspraken dat ik contact met hem heb opgezocht en een coachtraject ben gestart.

Mijn doel was snel antwoorden krijgen. Marco heeft mij duidelijk gemaakt dat dit tijd nodig heeft. Tijd om jezelf te leren kennen en te leren luisteren naar je gevoel. Dan pas kun je er achter komen wat je echt wil. De inhoud van de gesprekken, de opdrachten en de manier van vragen heb ik als zeer prettig ervaren. Marco luistert goed, vat gesprekken samen en is duidelijk wat er van je wordt verwacht.

Door de coaching heb ik voldoende handvatten gekregen om mijn gevoel te gaan volgen en iets gaan te doen wat echt bij me past. Dit heeft Marco niet uit mij gehaald. Maar door de juiste coaching heeft hij het wel voor elkaar gekregen dat ik keuzes ga maken vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd. Bedankt en heel veel succes met de verdere coaching trajecten”.